Teaser

Нашата веб страна е моментално во изработка. Наскоро vaslin.mk ќе има нов изглед. Ви благодариме на разбирањето.

Во меѓувреме за сите потребни информации Ве молиме контактирајте не на:

075/374-034

076/468-959

075/468-959

е-маил: vaslinbm@yahoo.com